Országos Vízügyi Főigazgatóság – Viziterv Environ

A STAND LEÍRÁSÁHOZ GÖRGESSETEK LEJJEBB!

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) a VIZITERV Environ Kft-vel karöltve igazi árvízvédelmi szakértővé varázsol benneteket! Ebben a városrészben megismerheted a zsilipek kezelésének minden csínját-bínját, hiszen egy nagy hajót kell ügyesen a folyó alsó szakaszából, annak felső szakaszába eljuttatni, ami csak a megfelelő logikai sorrendben teljesíthető! Közben, a hajó kapitányaként akár dudálni is tudsz, és az ablakait, illetve oldalfényeit is felkapcsolhatod.

Vigyázz, kész, pakolás! Az árvízvédelem komoly erőnlétet és gyorsaságot igényel. Mutasd meg, hogy Te mennyire gyorsan tudod helyére pakolni a homokzsákokat, hogy ezzel megvédd az árvíztől MiniPolisz városát! Barátaiddal akár versenyezni is tudsz!

A reflexedet is könnyedén tesztelheted itt, hiszen a „vízcseppek” gyorsasági játéknál az győz, aki a leghamarabb nyomja meg a kezelőpanelen a megfelelő vízcsepphez tartozó gombot.

OVF honlapja: www.ovf.hu

VIZITERV Environ Kft. honlapja: www.environ.hu

STAND LEÍRÁSA

Legyél Te is árvízi hős!
Olvassátok el a mesét és mentsétek meg öreganyó házát az árvíztől! Pakoljátok fel szépen a homokzsákokat, lehetőleg minél gyorsabban!
Segíts a kishajónak eljutni a zászlóig a gombok segítségével! Gondolkodj okosan, mozgasd a zsilipeket és a vízszintet, hogy tovább tudjon haladni a hajó!
Teszteljétek a reflexeiteket anyával és apával, vajon ki a gyorsabb, ügyesebb? Nyomjátok be a “start” gombot, várjátok meg a visszaszámlálást és indulhat is a verseny!
A következő falon is vár titeket egy kis történet, segítsetek a falu lakóinak az áramellátásban!
Használjátok a nagy csavarkulcsokat és forgassátok a csavarokat, hogy fel tudjátok tölteni a vizes tartályt! Ha ezzel kész vagytok, le is tudjátok engedni.