Gyakran Ismételt Kérdések

Általános nyitvatartásunk alapján hétfőn és kedden zárva vagyunk, szerdától vasárnapig 10.00 -től 19.00 óráig vagyunk nyitva. A nyitvatartás a szezonalítás, illetve zártkörű rendezvények függvényében változhat, ezért indulás előtt mindig látogasd meg Nyitvatartás oldalunkat itt: https://minipolisz.hu/nyitvatartas

A Central Passage épülete – ahol a MiniPolisz is található – saját mélygarázzsal rendelkezik. Két lejárata van, tehát mind a Király utcai oldalról (Király utca 8-10.), mind pedig a Paulay Ede utcai oldalról (Paulay Ede utca 3.) megközelíthető. A parkolás díja 1000,- Ft / óra.

A MiniPoliszba érkező vendégek számára 20% kedvezményt biztosítunk a Central Passage mélygarázsának parkolási díjából.
Részletek: https://minipolisz.hu/20-kedvezmeny-a-central-passage-melygarazsaban/

Nem, mert a MiniPolisz nem gyerekmegőrző. A játszóházban animátorok dolgoznak, ám ők csupán a játékok helyes használatában segítenek, a közös játék örömét meghagyják a kisgyerekes szülőknek, kísérőknek.

Igen, a MiniPolisz akadálymentesített. A liftet korlátozott számban lehet használni, a babakocsival és kerekesszékkel érkező vendégeink számára ajánljuk.

Hol találom a liftet? A MiniPolisz az épület első emeletén van, melyhez lépcső vezet. A lift az utcaszinten, a Central Passage Király utcai bejáratának jobb oldalán található.

Nem kell, ha valaki mégis szeretne, nyugodtan hozzon, az értékmegőrzőben le tudja tenni.

Igen, bejöhet, de csak fokozott szülői felügyelettel vehet részt az interaktív játszóház programjain.

Érkezéskor a gyerekek Munkakönyvet kapnak, ami a játék vezetettségét segíti, ez alapján tudják nyomon követni, hogy mely városrészeket látogatták már meg és esetleg mely városrészek maradtak ki.

A területen animátorok dolgoznak, akik ugyan nincsenek jelen minden standon, de ők segítik a játékot és igazolják le a Munkakönyvben a látogatást. Az egyes városrészek felfedezése a gyerek és kísérő / szülő közös játékára épül, az animátorok az edukációs tartalomért és az installációk működtetéséért felelnek.

Miért fontos, hogy megőrizd a játék végéig a Munkakönyvet?
Részletek itt: https://minipolisz.hu/a-honapdolgozoja/

Az egyéni vendégeknek nem, csak az óvodás, iskolás és a nyári táboros csoportoknak.

Bankkártyával (JCB, Mastercard, Maestro, Visa), illetve OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával lehet fizetni.

OTP Bank Kedvezményprogramról itt írunk:
https://minipolisz.hu/otp-bank-kedvezmenyprogram-a-minipoliszban/

Természetesen van mosdónk, a gyerekek és felnőttek részére is, továbbá pelenkázó helyiséggel is készültünk a legkisebbek számára.

Háromórás bent tartózkodásra.

Lejárt jeggyel kapcsolatban mindig írjon email-t (info@minipolisz.hu) és csatolja a jegyet! Ajándékjegyet 1 hónappal hosszabbítunk meg abban az esetben, ha lejárat előtt elküldik a kérelmet és a jegyet az email címünkre. Ha a jegy 1 hónapja már lejárt, akkor úgy használhatja fel 3 hónapig, hogy az aktuális jegyár felét kifizeti érkezéskor. Több mint 1 hónappal lejárt jegyet nem áll módunkban meghosszabbítani.

Igen. A büfénk kínálata itt olvasható: https://minipolisz.hu/bufe/