Hónap Dolgozója

KEDVES SZÜLŐK ÉS GYEREKEK!

Ezen az oldalon néhány hasznos információt találtok a Munkakönyv használatához, illetve itt tudtok regisztrálni a „Hónap dolgozója” címért!

Ki kaphat Munkakönyvet, és mire való?
Munkakönyvet csak „városlakó”, tehát csak gyermek kaphat! A Munkakönyvet két dologra tudjátok használni:

1. Részvétel a MiniPolisz játékában a helyszínen!
Vegyetek részt a játékban, dolgozzatok minden munkahelyen, majd pörgessétek meg a szerencsekereket! Minden gyermek a megérkezésekor kap egy Munkakönyvet, ezzel „végezhettek munkát” a MiniPoliszban. A Munkakönyv tartalmazza az egyes helyszínek ikonjait / logóit, ahol az elvégzett feladat után a „városrész” főnökei, az animátorok igazolják, hogy a munkát kiválóan teljesítettétek, vagyis kilyukasztják / leigazolják az adott helyszín melletti jelnél a Munkakönyvet. A lényeg az, hogy az összes munkahelyet járjátok végig, hogy meglegyen az összes igazolásotok, lyukasztásotok. Ha minden állomást teljesítettetek, akkor menjetek a szerencsekerékhez, és forgassátok meg! Ha szerencsések vagytok, akkor még egy apró ajándékkal is gazdagabbak lehettek!

2. Regisztráció a „Hónap dolgozója” címért a honlapon!
Minden Munkakönyv sorszámozva van, így regisztrálni is csak ezzel tudtok ebben a menüpontban! Aki regisztrál, az havonta részt vehet egy sorsoláson, ahol megnyerheti a „Hónap dolgozója” címet. Nyereménye egy értékes ajándék lesz. Figyeljétek a Facebook oldalunkat is, ahol ezt közzétesszük!

Teendőitek a helyszínen: Vegyetek részt a játékban!

Belépőjegyetek felmutatásával átvehetitek a Munkakönyveteket a recepción.

A Munkakönyvvel tudtok részt venni a játékban, majd pedig megforgathatjátok a szerencsekereket. A szerencsések apró ajándékot vihetnek haza.
A játék végén a Munkakönyv a tiétek, tartsátok meg, mert ezzel tudtok regisztrálni a „Hónap dolgozója” címért!
Teendőitek a honlapon: Regisztráljatok a „Hónap dolgozója” címért: „Legyél Te a hónap dolgozója!”
Minden hónapban kisorsoljuk a „Hónap dolgozóját”, a MiniPoliszba ellátogató, és a honlapon regisztráló gyerekek között. Havonta egy nyertest, „Hónap dolgozóját” hirdetünk, aki értékes nyereményben részesül. (Pl. aki júniusban járt nálunk, és kapott Munkakönyvet, az csak júniusban regisztrálhat és szállhat versenybe a címért.)

Regisztrálni nem a helyszínen, hanem otthon kell, ezen a regisztrációs oldalon a MiniPoliszban kapott Munkakönyvön lévő sorszámmal. Kérjétek meg szüleiteket, hogy segítsenek nektek ebben!

A regisztráció folyamata

Elsőként írjátok be a Munkakönyvön szereplő sorszámotokat.
Töltsétek ki személyes adataitokat (név, születési idő, gondviselő neve és e-mail címe és a lakhelyed címét).
Válaszoljatok a feltett kérdésekre (honnan hallottatok a MiniPoliszról és értékeljétek a szolgáltatásokat)!
– Csak abban a hónapban tudsz regisztrálni „A hónap dolgozója” címért, melyben vendége voltál a MiniPolisznak.
– Munkakönyvet csak gyermek kaphat.

– Minden alkalommal új Munkakönyvet kapsz, és újra tudsz regisztrálni a Hónap dolgozója címért!

A regisztráció alapján havonta fogjuk megválasztani a „Hónap dolgozóját”: „Legyél te a hónap dolgozója!” A havi regisztráltak közül sorsoló-programmal választjuk ki a nyertest!

 

Hónap dolgozója