ÁSZF

Legyen közös célunk a tisztaság és a rend megtartása!
A kiállítás látogatása csak a Házirend betartásával történhet!
A kiállítás szerdától-vasárnapig 10:00-tól 19:00 óráig tart nyitva, mely a szezonalítás, illetve zártkörű rendezvények függvényében változhat.
A Minipolisz Kreatív Gyermekváros látogatói a belépő megvásárlásával, vagy a területen történő tartózkodásával kijelentik, hogy jelen Házirendet elfogadják.

A Minipoliszt 3-12 éves korú gyermekek látogathatják szülői kísérettel. 3 éves kor alatt gyermek fokozott szülői felügyelettel vehet részt a kiállításon. A kiállításon egyszerre maximum 300 fő tartózkodhat.

– A Minipolisz egész területén a dohányzás szigorúan TILOS!

– A Minipolisz területére állatokat behozni szigorúan TILOS!

– A Minipolisz területére alkoholt behozni szigorúan TILOS!

– A kiállítás területére éles, szúró, illetve fém és üveg tárgyakat, és egyéb sérülést okozó tárgyakat bevinni TILOS!

– A Minipolisz területén ételt és italt behozni és fogyasztani TILOS! Étel és ital vásárlására és elfogyasztására a büfében van lehetőség. A kiállítótérbe ételt és italt bevinni és fogyasztani szigorúan TILOS!

– Kérjük, hogy ételt / italt csak a büfé területén fogyasszanak !

– A boxokban elhelyezett tárgyakat a látogatók csak rendeltetésnek megfelelően, saját felelősségre használhatják.

– A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a kísérő teljes anyagi felelősséggel tartozik.

– A nem rendeltetésszerű használatból eredő balesetért és annak következményeiért a kísérő felelős!

– A boxokban elhelyezett tárgyakat szétszedni, rongálni szigorúan TILOS!

– A kiállítás tárgyainak elsajátítása büntetőeljárást von maga után.

– Kérjük, hogy a Minipoliszba fertőző beteg (lázas, hasmenés, hányás stb.) illetve lábadozó gyermekeket ne hozzanak!

– Kérjük a nagyobb gyerekeket, hogy a kisebbekre mindig fokozottan ügyeljenek!

– A szabályok be nem tartása, valamint a nem elfogadható magatartás – durvaság, verekedés – szándékos veszélyeztetés -, továbbá azok a gyermekek, akik zavarják, vagy veszélyeztetik a többieket, illetve nem rendeltetésszerűen használat, a kiállításról való kizárást vonja maga után.

– A Minipolisz területén fokozattan figyeljenek értékeikre, mert a felügyelet nélkül hagyott tárgyakért és ezekkel okozott balesetekért felelősséget nem vállalunk!

– A jegyet megváltó tudomásul veszi, hogy Minipolisz területén kamerák vannak elhelyezve, melyek rögzített felvételt készítenek. A kamerakezelés feltételeit a GDPR szabályozza.

– A Minipolisz területén készült fotó és videó anyagok a működtető tulajdonát képzik. Azokat személyiségi jogok figyelembevételével szabadon felhasználhatja. A látogató elfogadja, hogy az így készült felvételekkel kapcsolatban utólagos anyagi követeléssel nem léphet fel a kiállítást üzemeltető cég ellen.

– A Minipolisz területére minden esetben érkezési sorrendben történik a beengedés! (Kivéve a foglalással rendelkező csoportok)

– Lejárt jeggyel kapcsolatban mindig írjon email-t és csatolja a jegyet! Ajándékjegyet 1 hónappal hosszabbítunk meg abban az esetben, ha lejárat előtt elküldik a kérelmet és a jegyet az email címünkre. Ha a jegy 1 hónapja már lejárt, akkor úgy használhatja fel 3 hónapig, hogy az aktuális jegyár felét kifizeti érkezéskor. Több mint 1 hónappal lejárt jegyet nem áll módunkban meghosszabbítani.