VALÓS IDEJŰ SZÜLETÉSNAPI ÉS CSOPORTOS FOGLALÁS

Foglald le valós időben születésnapi partidat vagy csoportos látogatásod időpontját!

Telefonhívások sokasága vagy folytonos e-mailezés után sikerült csak befoglalni időpontot a születésnapi bulidra? Csoportod számára szerettél volna időpontot foglalni, de nem voltál biztos benne, hogy osztályod számára van-e elegendő hely és tudnak-e fogadni? Ugye, hogy mennyi kárba ment idő? A MiniPolisz ezt is megoldotta számodra!

Foglald le előre gyermeked születésnapi rendezvényét vagy éppen csoportod látogatási időpontját, valós időben, a MiniPolisz weboldalán!

Csoportos foglalás: Kattints ide!

Születésnapi foglalás: Kattints ide!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »