ÚJ INSTALLÁCIÓ A MINIPOLISZ POSTÁJÁN! TE MÁR LÁTTAD?

Ti már találkoztatok vele? Vagy akár már használtátok is? Ismerjétek meg Ti is játékosan a csomagautomata működését a MiniPolisz postáján! 

DE VAJON MI IS AZ A CSOMAGAUTOMATA ÉS MIRE VALÓ?

A világ egyre kényelmesebbé válik… bank automaták, jegy automaták, csoki automaták.

A Magyar Posta egy új megoldással járult hozzá ehhez, és az ország jó néhány helyszínén, városok forgalmas pontjain korszerű csomag automatákat helyezett el.
Az automaták különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. Az átvétel roppant gyors, hiszen a kapott kódot és telefonszámunk megadásával máris hozzáférhetünk csomagunkhoz. Napi 24 órában rendelkezésünkre állnak a csomagautomaták. 

Látogass el Te is a MiniPoliszba és próbáld ki játékosan, hogy miként is működik a csomagautomata!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »