TUDTAD, HOGY MUNKAKÖNYVED 500 FT-OT ÉR?

Váltsd be a kedvezményt következő látogatásod alkalmával és vedd meg új jegyed 500 Ft-tal olcsóbban!

Váltsd be a kedvezményt következő látogatásod alkalmával és vedd meg új jegyed 500 Ft-tal olcsóbban!

Hogy mit kell tenned az engedményért? Hozd magaddal a kitöltött és érvényesített Munkakönyved, add le a pénztárnál és máris jár az 500 Ft jóváírás az új belépőjegyed árából.

A kedvezmény csoportos látogatás alkalmával nem érvényes, készpénzre nem váltható és csak a helyszínen vásárolt jegyek árából tudjuk jóváírni. Csak kitöltött és érvényesített munkakönyvet fogadunk el.

Nem tudod, mi az a Munkakönyv?
Tudj meg többet itt: https://minipolisz.hu/hu/bemutatkozas/honap-dolgozoja

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »