SZÜLINAPOZZUNK EGYÜTT!

Látogassatok el a MiniPoliszba gyermeked születésének napján és meghívjuk őt egy sütire, hogy az ünneplés még édesebb legyen!

Minden családban a gyermek születésnapja az egyik legfontosabb esemény, melyet megpróbálunk minél szebbé és élménydúsabbá tenni. A MiniPolisz ehhez a felhőtlen ünnepléshez szeretne egy kicsit hozzájárulni és még emlékezetesebbé tenni azt! Látogassatok el gyermekeddel a MiniPoliszba a születése napján, és ha azt valamilyen dokumentummal vagy okmánnyal alá is tudjátok támasztani, akkor a MiniPolisz büféjében vendégül látjuk a születésnapost egy sütire.

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »