NAGYSZÜLŐKNEK DÍJMENTES KÍSÉRŐ JEGY


Nagyszülőknek díjmentes kísérő jegy

Nagyszülőknek egész évben ingyenes a belépés! Gyertek el nagyival, vagy nagypapival és fedezzétek fel együtt MiniPolisz gyerekvárosát!

A szülők mellett a nagyszülőkre is komoly feladat hárul, ha a minőségi szabadidő eltöltéséről van szó. A MiniPolisz ismeri a mindennapok kihívásait, ezért a nagyszülők számára díjmentes kísérő jeggyel támogatja az élményben gazdag és aktív időtöltést.

Gyertek el Ti is és éljetek a lehetőséggel!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »