MINIPOLISZ FARSANGI BULI ÉS JELMEZVERSENY

Különleges farsangi buli a Minipoliszban 2019. február 15-én péntek este 18:00-tól. Jelmezverseny, farsangi arcfestés, kézműves foglalkozások, farsangi menü és korlátlan italfogyasztás. Jegyek elővételben kaphatók.

Különleges farsangi bulit tartunk a Minipoliszban 2019. február 15-én péntek este 18:00-tól. Jelmezverseny, farsangi arcfestés, kézműves foglalkozások – fánkdíszítés, álarc és kulcstartó készítés -, valamint tombola vár. Vendégeinknek farsangi menüt és korlátlan italfogyasztást biztosítunk, a jelmezverseny legjobbjait pedig értékes nyereményekkel jutalmazzuk!

A rendezvényt elsősorban a 3-12 éves korosztály számára ajánljuk. A gyerekeket kizárólag 18 éven felüli személy kíséretében tudjuk fogadni, gyermekmegőrzésre nincs lehetőség. A rendezvény zártkörű és limitált számban látogatható. Kapunyitás 17:00-tól.

Időpont:

2019.02.15. péntek, 18:00-22:00

Jegyek kizárólag elővételben és korlátozott számban kaphatóak

 JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:


  • gyermek (1 éves kor felett): 5.000 Ft
  • felnőtt: 1.500 Ft
  • családi (2 gyermek + 2 felnőtt): 11.500 Ft
  • családi plusz (3 gyermek + 2 felnőtt): 15.000 Ft

Részletes jegyvásárlási feltételek:

A belépők 5 óra időtartamra, de maximum a rendezvény végéig szólnak. További kedvezmény nem vehető igénybe, a nagyszülőkre vonatkozó kedvezmény és az ajándékjegyek nem érvényesek erre az eseményre.

Várunk szeretettel!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »