KELL EGY JÓ JÁTÉK! – NYÁRON IS VIGYÉTEK MAGATOKKAL A LOGICO-T!

Mivel játsszon a gyerek, ha még mindig tele van energiával, pedig már a játszótér összes várát megmászta, túl vagytok a napi strandoláson, kiránduláson, közös élményen, netán éppen utaztok, és már meguntátok az autómárkák, a mezei állatok gyűjtését vagy a kedvenc úti játékotokat? Próbáljátok ki a LOGICO-t!

Kell egy jó játék! – Nyáron is vigyétek magatokkal a LOGICO-t!

Mivel játsszon a gyerek, ha még mindig tele van energiával, pedig már a játszótér összes várát megmászta, túl vagytok a napi strandoláson, kiránduláson, közös élményen, netán éppen utaztok, és már meguntátok az autómárkák, a mezei állatok gyűjtését vagy a kedvenc úti játékotokat? Próbáljátok ki a LOGICO-t! Meglátod, az addig izgő-mozgó csemetéd pillanatok alatt belefeledkezik ebbe a szórakoztató és hasznos játékba. A LOGICO ugyanis egyszerre kínál kihívást és azonnali sikerélményt, ráadásul egy sor fontos képességet fejleszt.

A LOGICO egy tartós műanyag keretből és a hozzá választható tematikus kártyacsomagokból áll. A PRIMO ovisoknak való. Találsz köztük külön 3, 4 és 5 évesnek szólót is. Ha már iskolás a gyermeked, a PICCOLO kínálatában érdemes szétnézned. Mind a 6 gombos PRIMO, mind a 10 gombos PICCOLO kerethez több mint 30-30 kártyacsomag választható. Minden csomagon megtalálod, hogy milyen típusú feladatok vannak a kártyákon.

A játék egyszerű: a kártyalapot a keretbe kell csúsztatni, majd a színes gombokat a megoldáshoz tolni. A végén a feladatkártyát megfordítva önmagát ellenőrizheti a gyerek.

A LOGICO több készséget fejleszt. Lássuk, melyek is ezek! A logikai gondolkodás, a figyelem, a finommotorika, a szem-kéz koordináció, a térbeli-síkbeli tájékozódás, a beszéd és a szókincs. A kereteken található gombok tologatásával ügyesedik a kéz, ami segít megalapozni a későbbi írástanulást. Ráadásul mindez játék közben, észrevétlenül.

Nem véletlen, hogy előszeretettel használják a fejlesztőpedagógusok, és otthonra is ajánlják. A feladatkártyák egyszerre jelentenek kihívást és sikerélményt, tologatható színes gombok, a vidám rajzok, a korosztályra szabott témák vonzók, ezért bármelyik gyerek szívesen játszik a LOGICO-val.

A LOGICO praktikus és tartós, a kisebb testvér is tudja majd használni. Mind a PRIMO, mind a PICCOLO keretet elég egyszer megvenni. Ráadásul nem csak otthon lehet vele játszani, hanem akár utazás közben autóban, vonaton, a parkban vagy a strandon is. Csak dobjátok be a hátizsákba vagy a strandszatyorba, hogy bárhol, bármikor elővehessétek!

Támogatói tartalom
További információ: http://www.tessloff-babilon.hu/kategoria/LOGICO

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »