KELL EGY JÓ JÁTÉK! – NYÁRON IS VIGYÉTEK MAGATOKKAL A LOGICO-T!

Mivel játsszon a gyerek, ha még mindig tele van energiával, pedig már a játszótér összes várát megmászta, túl vagytok a napi strandoláson, kiránduláson, közös élményen, netán éppen utaztok, és már meguntátok az autómárkák, a mezei állatok gyűjtését vagy a kedvenc úti játékotokat? Próbáljátok ki a LOGICO-t!

Kell egy jó játék! – Nyáron is vigyétek magatokkal a LOGICO-t!

Mivel játsszon a gyerek, ha még mindig tele van energiával, pedig már a játszótér összes várát megmászta, túl vagytok a napi strandoláson, kiránduláson, közös élményen, netán éppen utaztok, és már meguntátok az autómárkák, a mezei állatok gyűjtését vagy a kedvenc úti játékotokat? Próbáljátok ki a LOGICO-t! Meglátod, az addig izgő-mozgó csemetéd pillanatok alatt belefeledkezik ebbe a szórakoztató és hasznos játékba. A LOGICO ugyanis egyszerre kínál kihívást és azonnali sikerélményt, ráadásul egy sor fontos képességet fejleszt.

A LOGICO egy tartós műanyag keretből és a hozzá választható tematikus kártyacsomagokból áll. A PRIMO ovisoknak való. Találsz köztük külön 3, 4 és 5 évesnek szólót is. Ha már iskolás a gyermeked, a PICCOLO kínálatában érdemes szétnézned. Mind a 6 gombos PRIMO, mind a 10 gombos PICCOLO kerethez több mint 30-30 kártyacsomag választható. Minden csomagon megtalálod, hogy milyen típusú feladatok vannak a kártyákon.

A játék egyszerű: a kártyalapot a keretbe kell csúsztatni, majd a színes gombokat a megoldáshoz tolni. A végén a feladatkártyát megfordítva önmagát ellenőrizheti a gyerek.

A LOGICO több készséget fejleszt. Lássuk, melyek is ezek! A logikai gondolkodás, a figyelem, a finommotorika, a szem-kéz koordináció, a térbeli-síkbeli tájékozódás, a beszéd és a szókincs. A kereteken található gombok tologatásával ügyesedik a kéz, ami segít megalapozni a későbbi írástanulást. Ráadásul mindez játék közben, észrevétlenül.

Nem véletlen, hogy előszeretettel használják a fejlesztőpedagógusok, és otthonra is ajánlják. A feladatkártyák egyszerre jelentenek kihívást és sikerélményt, tologatható színes gombok, a vidám rajzok, a korosztályra szabott témák vonzók, ezért bármelyik gyerek szívesen játszik a LOGICO-val.

A LOGICO praktikus és tartós, a kisebb testvér is tudja majd használni. Mind a PRIMO, mind a PICCOLO keretet elég egyszer megvenni. Ráadásul nem csak otthon lehet vele játszani, hanem akár utazás közben autóban, vonaton, a parkban vagy a strandon is. Csak dobjátok be a hátizsákba vagy a strandszatyorba, hogy bárhol, bármikor elővehessétek!

Támogatói tartalom
További információ: http://www.tessloff-babilon.hu/kategoria/LOGICO

Hasonló cikkek

MIKULÁS BULI 2023.

MIKULÁS BULI DECEMBER 8-ÁN Találkozzatok a Mikulással  MiniPolisz gyerekvárosában és hangolódjatok Velünk az ünnepekre december 8-án 16:00 órától!  PROGRAMOK:– kézműves foglalkozások: adventi koszorú készítés és mézeskalács díszítés– ünnepi hangulatú zenés- táncos interaktív műsor a Mikulás segítőivel – karácsonyi “kívánságlista-leadás” és fotózkodás a Télapóval –

Tovább olvasom »

Fergeteges Halloween Party 2023.

MiniPolisz Fergeteges Halloween Party 2023.  Hamarosan beköszönt az év legfééélelmetesebb időszaka… mi sem hagyjuk ki ezt az alkalmat és egy hatalmas Halloween bulit tartunk idén is! Szellemes PROGRAMOKKAL várunk minden rémüldözni vágyó kicsit és nagyot egyaránt– töklámpás verseny (hozzátok el az OTTHON

Tovább olvasom »

HUNGAROCONTROL MINI IRÁNYÍTÓKÖZPONT

HungaroControl mini irányítóközpont A HungaroControl mini irányítóközpont állomásait végigjárva a gyerekek szórakoztató módon ismerhetik meg a légiforgalmi irányítók munkáját. Az élményt egy irányítópult- és egy irányítótorony-makett, illetve a futópálya és annak fényei teszik teljessé. Legyél te is légiforgalmi irányító! Vedd

Tovább olvasom »