MÁV ZRT ÉS MÁV-START ZRT STAND

A STAND LEÍRÁSÁHOZ GÖRGESSETEK LEJJEBB!

LEGYÉL VASUTAS ÉS FORGALOMIRÁNYÍTÓ!

Magával ragad a vasutak világa? A MiniPolisz gyerekváros vasútállomására érkeztél: itt megtanulhatod vezetni a pályaudvaron állomásozó FLIRT motorvonatot.

A mozdonyvezetés csapatmunka, ahhoz, hogy elhagyd az állomást, meg kell kapd a zöld jelzést a forgalmi irodából. Tudtad, hogy a motorvonat elindításához először az áramszedőt kell fölengedni, és csak ez után felkapcsolni a világítást, majd legvégül a fékeket kiengedni?!

A MiniPályaudvar a terepasztalon megálmodott pályaszakasz kicsinyített mása, ahol a modellvasutat a vezetőfülkéből tudod irányítani, közben kamerával megfigyelve a haladását. Tudsz gyorsítani, lassítani és az állomás előtt a lehető legpontosabban lefékezni, így biztosítva az utasok fel- és leszállását.

A vonat előtti működő sorompórendszer segítségével, a KRESZ szabályokkal kapcsolatos ismereteid tudod tesztelni.

Az állomáson természetesen egyéb feladataid is vannak, úgy látszik, az izzó is pislákol. Nagyon fontos, hogy először áramtalanítani kell a rendszert, hiszen a felsővezetékekben nagyfeszültség van…

MÁV csoport: https://www.mavcsoport.hu

STAND LEÍRÁSA

Próbáld ki, milyen a mozdonyvezetők élete! Ülj be a nagy vonatba, a falon lévő leírás segítségével nyomjátok be a gombokat a megfelelő sorrendben és indítsátok el a vonatot! Kérj indulási engedélyt a forgalmi irodától! Miután a sorompó lecsukódott és zöld jelzést kapott a vonat, már tolhatod is előre a gázkart és suhoghat a vonat.

A forgalmi irodai munkások élete sem unalmas. Irányítsd a terepasztalt! A leírás segítségével tudsz utat adni a nagy vonatnak. Ha megadtad az engedélyt, már csukódik is a sorompó és mehet a vonat!