KÖZÖS JÁTÉK A CSALÁDNAK, 10% KEDVEZMÉNY ÖNNEK

Megnyitott új standunk, a miniPraktiker. Ennek alkalmából, egész nyáron át tartó promóció keretében 10%-os Praktiker kuponnal ajándékozunk meg minden MiniPoliszba látogatót.

Megnyitott új standunk, a miniPraktiker. Ennek alkalmából, egész nyáron át tartó promóció keretében 10%-os Praktiker kuponnal ajándékozunk meg minden MiniPoliszba látogatót.

Hogyan lehet Tiéd a 10%-os Praktiker kupon?

A legkisebb barkácsolók mellett a nagyobbaknak is örömet szerzünk! Gyermeknapon megnyitott a miniPraktiker stand, melynek alkalmából a Praktikerrel közösen, egész nyáron át tartó promóciót hirdetünk „Közös játék a családnak, 10% kedvezmény Önnek” címmel.

Te már jártál a miniPraktiker standon? Gyertek és próbáljátok ki az új játékokat! A promóció keretében 2019. július 1. és augusztus 31. között 10%-os Praktiker kuponnal ajándékozunk meg minden MiniPoliszba látogatót.

Meghosszabbítva: 2019. szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig.

A kupon beváltási feltételei:

A kuponok beválthatók a Praktiker áruházakban 2019. szeptember 30-ig, kizárólag személyes vásárlás esetén. A kupon más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze, továbbá a kiárusításos, tartósan alacsony árú és készletkisöpréses termékekre nem vonatkozik. Vásárlásonként kizárólag egy darab kupon használható fel és egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze! A 10% kedvezmény az egyes termékek bruttó árából kerül levonásra, a kerekítésre vonatkozó szabályok alkalmazása mellett, a kupon fizetés előtt történő átadása ellenében. A kupon készpénzre nem váltható, utólagos érvényesítése kizárt! További részletek itt: https://www.praktiker.hu/

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »