LENNÉL ŰRHAJÓS? MEGJELENT AZ IFJABB TOM KAPITÁNY LEGÚJABB KALANDJAIRÓL SZÓLÓ IFJÚSÁGI KÖNYV

Ifjabb Tom kapitány kalandjai címmel, a Tessloff és Babilon kiadó ifjúsági kalandregényének 5. kötete éppen a Holdra szállás 50. évfordulója alkalmából jelent meg. Nyerd meg Facebook játékunkkal!

Lennél űrhajós? Gyerekként mindenki eljátszik a gondolattal milyen kalandok várnak rá a végtelen világűrben. Most itt egy könyv, ami ezt elmeséli nekünk.

Ifjabb Tom kapitány kalandjai címmel, a Tessloff és Babilon kiadó ifjúsági kalandregényének 5. kötete éppen a Holdra szállás 50. évfordulója alkalmából jelent meg. Két gyerek, Tom és Stella, sok-sok tudományos ismeret egy izgalmas kalandba szőve. Igazi élményolvasmány a nyári csillagos ég alatt.

Ha érdekel a könyv, kövesd Facebook hírfolyamunkat, mert akár a Tiéd is lehet!

MiniPolisz Facebook oldalán a nyereményjáték itt:
https://www.facebook.com/1455723911322364/posts/2508188649409213/

Az Ifjabb Tom kapitány kalandjai könyvsorozatról itt tudhatsz meg többet:
http://www.tessloff-babilon.hu/kategoria/ifjabb-tom-kapitany

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »