FELDOBOX CSALÁDI PROMÓCIÓ

Feldobox élménykártyával most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg családi belépőjegyed. Siess, ajánlatunk csak 2019. március 31-ig érvényes! Részletekért kattints tovább!

FELDOBOX ÉLMÉNYKÁRTYÁD MOST 20% KEDVEZMÉNYT ÉR!

Tudtad? Feldobox élménykártyával most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg

  •   hétvégi Családi (2 felnőtt + 2 gyerek), vagy
  •   hétköznapra szóló Családi Plusz (2 felnőtt + 3 gyerek) belépőjegyed.

Használd ki a lehetőséget, mivel ajánlatunk csak 2019. március 31-ig él.

Más típusú jegyet vennél? Feldobox Klubkártyával a 15% kedvezmény valamennyi jegytípusra egész évben él.

Beváltási feltételek: A kedvezményeket csak személyes jegyvásárlás esetén, a Feldobox kártya felmutatásával tudjuk érvényesíteni, más kedvezménnyel nem összevonható, valamint speciális rendezvényekre, szülinapokra nem felhasználható.

Várunk szeretettel!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »