DUPLA MINIPOLISZ GYERMEKNAP

Két helyszín, millió élmény. Idén május 25-26-án, rendhagyó módon, két helyen is gyermeknapi programokkal várunk! Legyen programod egész hétvégére: vár a MiniPolisz!

Két helyszín, millió élmény. Idén május 25-26-án, rendhagyó módon, két helyen is gyermeknapi programokkal várunk! Legyen programod egész hétvégére: vár a MiniPolisz!

…a városban

A MiniPolisz Király utcai főhadiszállásán, a felfedezésre váró interaktív játékok mellett ünnepi programokkal is készülünk. Sőt, a gyermeknap megkoronázásaként új városrészt avatunk: megnyitja kapuit a miniPraktiker, a barkácsáruház minipoliszosított kistestvére, ahol új ügyességi és logikai játékokkal teheted próbára magad. Legyél Te az elsők közt és próbáld ki az új játékokat ezen a hétvégén először!

…a Ligetben

Ezzel egy időben, a Városligeti Gyermeknapon kinyit a MiniPolisz Horgásztanya. A nagyszülőknek ismerős, klasszikus vurstli hangulatot idéző horgász ügyességi játékot most újraélesztettük. Gyere és látogass meg minket a Ligetben és fogd ki a szerencsédet! Míg a MiniPolisz Horgásztanyán apró nyereményekért szállhatsz versenybe, addig a rendezvény színpadán MiniPolisz belépőt nyerhetsz!

A Városligeti Gyermeknap látogatása és a MiniPolisz Horgásztanya játékaiban a részvétel díjmentes.

Legyen programod egész hétvégére – vár a MiniPolisz!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »