15. DÍJLOVAS ÉS LOVASTERÁPIÁS VERSENY FÓTON

Érdekel a lovaglás és a lovas versenyek? Szeretnél közelebb kerülni a lovas kultúrához? Téged vár szeptember 27-29. között a 15. Díjlovas és lovasterápiás verseny Fóton! A belépés díjtalan.

15. Díjlovas és lovasterápiás verseny Fóton

Érdekel a lovaglás és a lovas versenyek? Szeretnél közelebb kerülni a lovas kultúrához? Látogass el a Magyar Lovasterápia Szövetség immáron tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyére és Lovasterápiás Versenyére Fótra, 2019. szeptember 27-29. között, ahol betekintést nyerhetsz a lovaglás profi pillanataiba. Sőt, még több izgalmas pillanat vár rád, hiszen idén a Díjlovas Verseny Világkupa is lesz (CDI-W / CDI3*CDIJ/CDIY/CDIP).

A verseny partnerünk, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával zajlik.

A rendezvényre a belépés díjtalan.

  • Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja, 2151 Fót, Vörösmarty tér 2.
  • A verseny időpontja: 2019. szeptember 27-29. (péntek-vasárnap)

További információ:

Tudj meg többet! Nézd meg a tavalyi esemény videóját itt:

Minden érdeklődőt és lovast szeretettel látnak!

Hasonló cikkek

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.)

MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek

Tovább olvasom »

ORFK-OBB-HUMDA

ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont Az új városrésszel szintet lép a biztonságos közlekedés oktatása. Az állomás első része az ORFK-OBB-HUMDA- KRESZ- Oktatóközpont, ahol a gyerekeknek először elméleti KRESZ vizsgát kell tenniük. Az itt megszerzett tudás után következik az izgalmas rész, ahol egy

Tovább olvasom »

RICHTER GEDEON

Fedezd fel a Richter Gedeon városrészét, ahol a kicsik izgalmas módon tanulhatnak a molekulákról, az egészséges életmódról, valamint belepillanthatnak egy kisbaba fejlődésébe az anyukája hasában ultrahang segítségével. Egyedülálló tapasztalatok várnak minden kis felfedezőt! Tarts velünk a tudás és élmények útján!

Tovább olvasom »